Gardiner til alle rum og formål

Krea-Tex sælger skræddersyede gardiner og solafskærmning i høj kvalitet til den rigtige pris. Vores dygtige og altid fagligt opdaterede medarbejdere kender de nyeste trends inden for boligindretning og kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner.

Gardiner med gratis opmåling og tilbud

Se og mærk vores gardiner i din egen stue – bestil gardinbus her og få en gratis opmåling og et helt uforpligtende tilbud på nye gardiner.

Det behøver ikke være besværligt at få inspiration til eller købe nye gardiner. Alt du behøver at gøre er udfylde formularen, så ringer vi dig op og aftaler en tid, hvor gardinbussen kommer forbi.  Vi tager mål på stedet og giver dig et gratis tilbud på dine nye gardiner.

 

gardiner

Gå på opdagelse på produktsiderne og få inspiration til nye gardiner:

Kig rundt på siderne og lad dig inspirere, eller ring og bestil et gratis hjemmebesøg af en af vore konsulenter – klik for besøg her,

Du kan også altid ringe til os på telefon 31 41 12 22. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bestil Gardinbus - og få gratis opmåling
* Felt skal udfyldes

Værd at vide

Gardinet giver ikke kun hygge, det giver også et spændende og udtryksfuldt look i dit hjem. Derudover afhjælper gardinet dårlig akustik, og sørger for at dine møblerne ikke falmer i farverne.

Med vores gardinbus får du gratis og uforpligtende rådgivning af vores professionelle gardinrådgivere. Vi tager mål og vejleder, så vi kan ramme dine behov – eller så du kan få en ide om, hvilke muligheder du har for at skabe det perfekte look i dit hjem eller på kontoret.

Finder du frem til en løsning sammen med rådgiveren, har du mulighed for at få et tilbud på stedet. Let, ligetil og enkelt.

stofgardiner

RolloRB_158_top