Bestil et GRATIS besøg af Gardinbussen

Gardiner skaber helhed i dit hjem

Gardinbussen har gennem en årrække hjulpet danskere over hele landet med at vælge gardiner til deres boliger. Gardiner som er skabt af kvalitetsmaterialer, for vores princip er, at kvalitet betaler sig. Til gengæld er det helt og aldeles gratis at få besøg af gardinbussen, ligesom du får al opmåling samt vores tilbud kvit og frit.
Med vores mange års erfaring i branchen glæder vi os til at hjælpe dig og din familie på vej mod de rette gardiner, persienner, lamelgardiner eller sågar med at finde en markise til udendørs brug.

For hos gardinbussen ved vi, hvad der sker, når I flytter i ny bolig. Eller når I rykker rundt på møblementet derhjemme. Når poderne flytter hjemmefra, og værelserne skal indrettes på ny. Eller når der skal moderniseres i jeres nuværende hjem, og gardinerne i samme omgang skal skiftes ud osv.
Så er det, at spørgsmål om indretning og herunder gardiner uvægerligt dukker op.

  • Kan I bruge gardinerne fra jeres tidligere bolig?
  • Hvis nej – og sådan er det oftest – skal I så vælge stofgardiner, persienner, plissegardiner, foldegardiner eller måske noget helt femte?
  • Hvilken farve, stil og design skal I vælge?
  • Hvordan bliver lysindfaldet, hvis I vælger persienner frem for stofgardiner?
  • Er der behov for insektnet foran terrassedøren og mange, mange flere af den slags spørgsmål vil formodentligt dukke op, når der sker ændringer i jeres næromgivelser, og vinduesrammerne ikke længere ligner sig selv.

foldegardiner med gardinbussen

Gardinbussen letter dit valg

Når spørgsmålene hober sig op, er det tid til, at gardinbussen kommer ind i billedet – og helt ind i jeres hjem, for løsningerne er sommetider svære at finde på egen hånd. Med vores mangeårige erfaring i bagagen møder vi op på jeres adresse for at lytte til de idéer og tanker, I har og for at vejlede jer, så I ender med lige præcis gardinet, der passer ind i jeres hjem.
Med i oppakningen har gardinbussen også en række konkrete produkter – således at I får mulighed for helt håndgribeligt at føle på gardinerne og mærke kvaliteten samt materialet, inden I træffer jeres valg. For når vi kommer på besøg, medbringer vi naturligvis et stort sortimentet, der rummer mere end 100 moderigtige design, ligesom vi tilbyder forskellige monteringsløsninger og materialer til at runde gardinopsætningen af med.

Gardinbussen er kort og godt din nemmeste vej til nye gardiner. Alt du skal gøre for at få et uforpligtende besøg af en af vores kørende gardinforretninger er at udfylde formularen i skærmens højre side, så ringer vi dig op og aftaler en tid, hvor gardinbussen kommer forbi.

 

 

 

Bestil Gardinbus - og få gratis opmåling
* Felt skal udfyldes

Værd at vide

Med vores gardinbus får du gratis og uforpligtende rådgivning af vores professionelle gardinrådgivere. Vi tager mål og vejleder, så vi kan ramme dine behov – eller så du kan få en ide om, hvilke muligheder du har for at skabe det perfekte look i dit hjem, kontoret eller i institutionen.

Finder du frem til en løsning sammen med rådgiveren, har du mulighed for at få et tilbud på stedet. Let, ligetil og enkelt.

Hos Krea-Tex finder du et kæmpe udvalg af tekstiler, farver og mønstre til dine gardiner.

nye gardiner til køkkenet med gardinbussen